Αύριο ξεκαθαρίζει για τον Βούκιτς

Υπάρχουν λίγες πιθανότητες για να παίξει ο Βούκιτς στην Τρίπολη, καθώς όπως ενημερώνει ο ΠΑΟΚ, ο Σέρβος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όλα είναι πιθανά. Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση όμως στην προπόνηση της Τρίτης που θα γίνει στην Τούμπα.

Είναι λογικό λοιπόν όσοι αγωνίστηκαν χθες και κουβαλούν τη σκληρή επιβάρυνση μιας ολόκληρης χρονιάς να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ και οι υπόλοιποι κρατιούνται σε φόρμα μέσα από πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μιγκέλ Βίτορ υπέστη τελικά θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό στο Περιστέρι και θα κυνηγήσει τις λίγες πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στο ματς του Σαββάτου εναντίον του Παναθηναϊκού. Ο Βούκιτς από την άλλη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Τρίτης, πριν από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ με προορισμό την Καλαμάτα θα ξεκαθαρίσει αν προλάβει να συμμετέχει στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Ο Σέκου Ολίσε προπονήθηκε κανονικά, ενώ Μαντούρο και Χούσεν ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα κι από κει οδικώς για την Τρίπολη.

Σχετικά άρθρα