Εγκώμια Μοντάλι για Μαρινάκη

O πρώην τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τζιανπάολο Μοντάλι, έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Goal:

-Είχατε πει ότι όταν αποσυρθείτε, θα έρθετε να μείνετε στην Ελλάδα. Ισχύει;

«Ακόμα δεν έχω αποσυρθεί, αλλά έχω βρει ένα ωραίο νησί να πάω. Είναι η Χάλκη. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως όταν θα έρθω μόνιμα να εγκατασταθώ θα είμαι λίγο πιο μεγάλος και ίσως να έχω προβλήματα με την υγεία μου. Το νησί της Χάλκης δεν έχει νοσοκομείο».

-Τι σχέδια έχεις για το ποδόσφαιρο;

«Μιλάω με αρκετές ομάδες και δίνω τα φώτα μου, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζητήσεις με κάποιον επενδυτή για να αγοράσουμε κάποιον σύλλογο στην Αγγλία. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τα χαρτιά του συλλόγου και την οικονομική του κατάσταση. Αν πάνε όλα καλά θα αναλάβω τεχνικός διευθυντής. Διαφορετικά θα περιμένω, καθώς έχω και άλλες προτάσεις».

-Γράφτηκε πριν από λίγο πως προτάθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη η εξαγορά της Ρέντινγκ. Είναι η ίδια ομάδα;

«Ναι. Είναι η ίδια ομάδα. Μετά έμαθα κι εγώ για τις συζητήσεις με τον κ. Μαρινάκη».

-Γνωρίζεις πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει εμπλακεί και με τις εκλογές στον Δήμο Πειραιά;

«Ναι, έμαθα πως ασχολείται και με την πολιτική. Είναι πολύ καλό αυτό. Οι ισχυρές προσωπικότητες δεν μένουν ποτέ σε έναν χώρο. Αργά ή γρήγορα δοκιμάζουν και αλλού τις δυνάμεις τους. Το ίδιο συνέβη και με εμένα, που από το βόλεϊ πήγα στο ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τον κ. Μαρινάκη. Εχει πολλές δυνατότητες και έχει μεγάλη ικανότητα να είναι μπροστά από τις εξελίξεις. Μόνο θετικά βλέπω με την ενασχόλησή του με τα κοινά της πόλης του Πειραιά, που είναι και το κέντρο του Ολυμπιακού. Είμαι σίγουρος ότι και σε αυτόν τον τομέα θα είναι πρωταθλητής».

Σχετικά άρθρα