Ο Ζέεντορφ, η παραξήγηση και ο… τρελός

Η Μίλαν εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, έχει να αντιμετωπίζει και αυτά που αφορούν το εσωτερικό, με τη νέα «φωτιά» να… ξεσπά ανάμεσα στον Αντριάνο Γκαλιάνι και τον Κλάρενς Ζέεντορφ!

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της Αταλάντα με τη Μίλαν ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον εκτελεστικό διευθυντή των «ροσονέρι» να χαρακτηρίζει τον Ολλανδό προπονητή «τρελό»! Με τον παράγοντας της ιταλικής ομάδας να διευκρινίζει, πάντως, ότι δεν το… εννοούσε!

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι παρακολούθησε το ματς στο Μπέργκαμο από κοντά και στις εξέδρες ήταν μαζί με τον γιο της συντρόφου του! Ο τελευταίος, όταν είχε πως παίζει ο Χόντα και ο Τααράμπτ είναι στον πάγκο, ρώτησε τον εκτελεστικό διευθυντή της Μίλαν γιατί συμβαίνει αυτό! Με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να αναφέρει πως αυτό γίνεται γιατί ο Ζέεντορφ είναι τρελός!

Αυτό αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, με ρεπόρτερ να… διαβάζουν τα χείλη των δυο αντρών, καθώς στο σχετικό βίντεο δεν ακούγεται κάτι!

Η αντίδραση του Αντριάνο Γκαλιάνι ήταν άμεση και δήλωσε πως δεν ήταν προσβλητικό του σχόλιο! Είπε πως απλά μιλούσε αργκό! Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, ο εκτελεστικό διευθυντή της Μίλαν πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον προπονητή των «ροσονέρι» για να του εξηγήσει την θέση του!

Πριν από μερικές μέρες παρόμοια θέμα είχε δημιουργηθεί και ανάμεσα στους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Κλάρενς Ζέεντορφ…

Σχετικά άρθρα