Δείπνο με μυρωδιά Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρωτοβουλία του Νίκου Νταμπίζα και του Δημήτρη Σαραβάκου να προσκαλέσουν σε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού την Πέμπτη το βράδυ στο Κολωνάκι ξάφνιασε αρκετούς.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν να κάνουν το τραπέζι στην ομάδα για να γιορτάσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου έστω και ολίγον τι μεταχρονολογημένα. Νταμπίζας και Σαραβάκος απείχαν της βραδιάς στα μπουζούκια αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και ουσιαστικά θέλησαν να… επανορθώσουν γι’ αυτό.

Στην πραγματικότητα, όμως, είναι και ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο μια και η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται το Σάββατο για τον Παναθηναϊκό ενώ την επόμενη Δευτέρα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές των ποδοσφαιριστών.

Το ιδανικό βέβαια θα είναι να συνδυαστεί το δείπνο με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, κάτι που μπορεί να συμβεί από σήμερα, εάν προκύψουν τα επιθυμητά για τον Παναθηναϊκό αποτελέσματα. Οι Πράσινοι ψάχνουν σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο (19.15) να κάνουν καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ ώστε να εξασφαλίσουν την πρωτιά. Είτε δηλαδή νίκη σε περίπτωση ισοπαλίας του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είτε ακόμα και ισοπαλία εάν ο ΠΑΟΚ χάσει στην Τρίπολη.

Σχετικά άρθρα