Δυσαρέσκεια στον Άρη για Μίνιτς!

Δυσαρέσκεια επικρατεί στην διοίκηση του Άρη για τον Μίλαν Μίνιτς, ο οποίος, όμως, απλά θέλει να τηρήσει το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον περασμένο Ιανουάριο!

Το συμβόλαιο εκπνέει στις 18 του επόμενου μήνα Ιουνίου και όχι με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, όπως συνηθίζεται. Η διοίκηση θέλει να γλιτώσει το ποσό των 5.000 ευρώ, που προβλέπεται για το τελευταίο μήνα του συμβολαίου, μετά τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση των πλέι οφ, όμως, ο Σέρβος κόουτς δεν δέχεται και ετοιμάζεται να επιστρέψει από το Βελιγράδι για να επιβλέψει το μεταβατικό προπονητικό στάδιο!

Ο Μίνιτς, πάντως, δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο των «κίτρινων», όχι μόνο λόγω της τελευταίας διαφωνίας με την διοίκηση για τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου του, αλλά και για την ήττα στην Ρόδο από τον Κολοσσό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, που είχε ως συνέπεια ο Άρης να χάσει την έκτη θέση της βαθμολογίας και την ευκαιρία να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στα πλέι οφ. Και αυτό γιατί τερμάτισε έβδομος και αγωνίστηκε στην πρώτη φάση των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, με άμεση συνέπεια τον αποκλεισμό από την συνέχεια.

Σχετικά άρθρα