Αποχαιρετιστήριο δείπνο για την ΑΕΝΚ

Σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Κηφισιά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Βαγενάς, οι αντιπρόεδροι, Χάρης Ντιγριντάκης και Παναγιώτης Δημουλάς καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεξιώθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας κλείνοντας έτσι με πολύ όμορφο τρόπο την πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία της Κηφισιάς.

Ο πρόεδρος, Γιώργος Βαγενάς, μιλώντας στους παίκτες τους ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της σεζόν, τους υποσχέθηκε πως όπως και φέτος έτσι και την επόμενη σεζόν, η διοίκηση θα είναι δίπλα τους και θα τους παρέχει ότι χρειάζονται ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στα μονοπάτια της επιτυχίας.

Από την πλευρά τους οι παίκτες ευχαρίστησαν τον πρόεδρο αλλά και τη διοίκηση για την αμέριστη συμπαράσταση που τους παρείχαν μέσα και έξω από το γήπεδο, γεγονός που τους βοήθησε να αφιερωθούν απερίσκεπτοι μόνο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στα δείπνο από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Κώστας Κατσαμπάνης, η γενική γραμματέας της ερασιτεχνικής Ελένη Δημουλά, ο επίτιμος πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναγιώτης Λατσούδας και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Νότης Χατζηνικόλας.

Σχετικά άρθρα