Φρέσκος ο Ολυμπιακός Β. με Ψαχνά

Την ευκαιρία να εκτίσουν την ποινή τους είχαν στο παιχνίδι με τον Φωστήρα οι Θανάσης Πινδώνης και Γιάννης Κατσίκης, ενώ ο Λευτέρης Γιαλούσης εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές, καθώς θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό για την 13η αγωνιστική των πλέι οφ.

Παράλληλα, ξεκουράστηκε ο Μάριο Γκούρμα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο και δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί, ενώ πήραν «ανάσες» οι Στάθης Ρόκας, Βιθέντε Μόνχε και Μάριο Μπρέσκα . Οι δύο πρώτοι αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο και ο Μπρέσκα λίγα λεπτά αργότερα.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν πιο «φρέσκοι» στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Βόλο την προσεχή Τρίτη 20/5, στο οποίο θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους βαθμούς (17).

Υπάρχουν μπροστά περισσότερες μέρες για να ξεκουραστούν οι παίκτες, από τη στιγμή που δεν γίνονται παιχνίδια της Κυριακή λόγω των εκλογών. Η νίκη επί του Φωστήρα, όσο και αν ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός, έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό, ενώ όπως τόνισε και ο Νίκος Παντέλης, ήταν μια νίκη ψυχολογίας που την είχε ανάγκη η ομάδα. Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν θριαμβολογούν, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως η ομάδα έχει μπροστά της τέσσερις τελικούς, τους οποίους και πρέπει να κερδίσει για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

πηγή: goalpost.gr

Σχετικά άρθρα