Ετό: «Είναι ανόητος ο Μουρίνιο»

Την απάντησή του έδωσε ο Σάμουελ Ετό στον Ζοσέ Μουρινίο ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει “γέρο”. Είναι προφανές πως ο Ετό δεν το πήρε για αστείο όλο αυτό και πειράχθηκε από τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο Μουρίνιο. Ο 33χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην οποία χαρακτήρισε με τη σειρά του “ανόητο” τον τεχνικό της Τσέλσι .

Ο Καμερουνέζος γιορτάσε στις 10/05 τα γενέθλια του και στην συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα, όταν ρωτήθηκε για γεγονός απάντησε βγάζοντας όλον τον θυμό που έχει για τον μέχρι πρότινος προπονητή του λέγοντας: “Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε ότι θα είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα γίνομαι 33. Και πρέπει να το πιστέψετε, όχι επειδή ένας ανόητος με αποκάλεσε γέρο”.

Ο Ετό έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι αφού το συμβόλαιο του έληξε αλλά θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ. Το Καμερούν έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο μαζί με την Βραζιλία, την Κροατία και το Μεξικό. Ο 33χρονος Καμερουνέζος συνέχισε στη συνέντευξή του αναφέροντας: “Και πρέπει να έχετε καταλάβει ότι αυτός ο γέρος ήταν καλύτερος από αρκετούς νέους. Μερικοί πιστεύουν ότι θα αποσυρθώ στις ΗΠΑ ή στη Μέση Ανατολή και επειδή ξαναθυμήθηκα τη χαρά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα συνεχίσω να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Που; Δεν θα σας πω”.

 

Σχετικά άρθρα