«Στο ΟΑΚΑ έχουν… γονατίσει μεγάλες ομάδες της Ευρώπης»

Στο ΟΑΚΑ έχουν… γονατίσει οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ήταν τα χαρακτηριστικά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν επιβαρυνθεί αρκετά.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Θέλαμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί και ήμασταν και στα δύο ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε μια έδρα που έχουν… γονατίσει όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αντιπαρέρχεται των δυσκολιών. Οι παίκτες μας έχουν επιβαρυνθεί πολύ», ανέφερε μετά την δεύτερη ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, ο κόουτς της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος.

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μιχάλης Λιαπης, ο οποίος τόνισε: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς, όμως για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να ξαναέρθουμε εδώ για να δούμε ποιος θα πάει στους τελικούς».

Σχετικά άρθρα