Αλβέρτης: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στους παίκτες τους,  καθώς ο Παναθηναϊκός νίκησε και πάλι δύσκολα τον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα κόουτς να αναφέρει ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση και μεγάλη συγκέντρωση στο επόμενο ματς απέναντι στον «δικέφαλο». 
«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη διορθώσαμε κάποια πράγματα στην επίθεση, βρήκαμε σκορ και πήραμε την νίκη» είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος δεν παρέλειψε να κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για την συνέχεια των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς. Δυο φορές πιο προσεκτικοί στην Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εκτός από τεχνικά στοιχεία το κάθε ματς έχει δύο ημίχρονα και σαφέστατα το ένα με το άλλο είχε διαφορά και απόψε. Αποφασίσαμε στο δεύτερο να παίξουμε πιο ενεργητικά και αυτό άλλαξε την εικόνα μας. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε στο πρώτο ημίχρονο 1/13 τρίποντα. Χάσαμε πολλά σουτ».
Από την μεριά του ο Μάικ Μπράμος ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ήταν πολύ δύσκολο ματς απόψε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση στο πρώτο μέρος, αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Συγκεντρωθήκαμε στην άμυνά μας και πήραμε την νίκη. Τώρα πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς».
 
 

Σχετικά άρθρα