«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ μεγάλο στόχο»

«Ήμασταν και στα δύο παιχνίδια σοβαροί, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ μεγάλο στόχο», τόνισε ο Στράτος Περπέρογλου μετά το 2-0 στην ημιτελική σειρά κόντρα στον Πανιώνιο και εν όψει των τελικών της Α1!

«Θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας, να πάμε στη Νέα Σμύρνη για ακόμη ένα δύσκολο ματς», συνέχισε ο 30χρόνος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» και σχολίασε: «Το Φάιναλ Φορ έχει περάσει για εμάς, πλέον κοιτάζουμε μπροστά μας που έχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο και γι’ αυτό δουλεύουμε».

«Να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας»

«Ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας ενόψει της συνέχειας», σημείωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο 20χρόνος φόργουορντ του Ολυμπιακού και εξήγησε: «Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με αυτόν τον καλό ρυθμό και να κλείσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται. Σίγουρα δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα κινήτρου, έχουμε μεγάλο κίνητρο, θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα τη σειρά και να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Δεν είναι θέμα των παικτών οι δοκιμές, αλλά των προπονητών, δεν μπορώ να πω εγώ, κάτι γι’ αυτό, σίγουρα δοκιμάζουμε πράγματα σε άμυνα και επίθεση ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στους τελικούς».

Σχετικά άρθρα