«Βρείτε λύση», λέει ο Σταμάτης Βελλής

«Βρείτε λύση», λέει ουσιαστικά ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής με σημερινή του δήλωση που αφορά την επικείμενη αποχώρησή του από την ΠΑΕ.

Ο κ. Βελλής ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος αποχωρεί στο τέλος Ιουνίου και ότι είναι στο χέρι του ερασιτέχνη Απόλλωνα να βρει τη διάδοχη κατάσταση. Εμμέσως πλην σαφώς, στη δήλωσή του καθιστά σαφές ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από το παραχωρήσει τις μετοχές στον ερασιτέχνη από τον οποίο τις απέκτησε ακόμα και αν αυτός δεν δεχθεί να τις πάρει. Στην περίπτωση αυτή απλά η ΠΑΕ θα πάψει να χρηματοδοτείται από τον ίδιο και να διοικείται από το υπάρχον Δ.Σ..

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βελλή:

«Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και προς αποφυγή ηθελημένων η μη παρεξηγήσεων, θεωρώ σκόπιμο να επαναλάβω τη θέση μου όσο πιο συνοπτικά γίνεται:

1) Έχω αποφασίσει να σταματήσω να είμαι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και να μην έχω οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή η διοικητική ενασχόληση με τα της ΠΑΕ.

2) Τις μετοχές μου τις παρέλαβα από τον ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν τη γενέσει της σημερινής ΠΑΕ και εκεί και τις επιστρέφω αποχωρώντας. Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ έχει την απόλυτη ευχέρεια να τις διαχειριστεί όπως εκείνος κρίνει.

3) Η τυπική και νομική μεταβίβαση των μετοχών μου θα λάβει χώρα αφού η ΠΑΕ κλείσει τον «Ισολογισμό και Αποτελέσματα Χρήσεως» της και αυτά πιστοποιηθούν από τους Ορκωτούς Λογιστές, ώστε να παραδώσω μια ξεκάθαρη και νομικά ελεγμένη ΠΑΕ.

4) Αν στο διάστημα που μεσολαβεί ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ μου υποδείξει να τις μεταβιβάσω κατευθείαν σε τρίτο πρόσωπο της επιλογής του θα το πράξω, ώστε να αποφευχθεί διπλή μεταβίβαση άνευ λόγου.

5) Αν για οποιοδήποτε λόγο ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν δεχθεί την μεταβίβαση των μετοχών μου σε αυτόν και στο διάστημα που μεσολαβεί δεν μου έχει υποδείξει άλλον ιδιοκτήτη, τότε το υπάρχον ΔΣ θα παραιτηθεί και η ΠΑΕ θα παύσει να χρηματοδοτείται και να λειτουργεί υπό την σημερινή της ιδιοκτησία και Διοίκηση».

Σχετικά άρθρα