Τελειώνει με δεξί μπακ

Το «ναυάγιο» με τον Όλιβερ Κιρχ ουδόλως επηρέασε το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ως προς τη θέση του δεξιού μπακ, μιας και οι Πράσινοι λόγιζαν τον Γερμανό για αμυντικό μέσο.

Για το δεξί μπακ έχουν προχωρήσει πολύ οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Τριφύλλι είναι κοντά στην πρώτη του μεταγραφή και αυτή θα είναι ο βασικός κρίκος που λείπει από την άμυνα.

Η σεζόν φέτος βγήκε με πειράματα αφού αρχικά δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον νεαρό παίκτη από την ακαδημία, Νίκο Μαρινάκη, στη συνέχεια καθιερώθηκε ο στόπερ Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και εν τέλει αυτός που έδειχνε το φαβορί για τη θέση, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έμεινε μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Δεδομένα ένας εκ των Μαρινάκη, Σπυρόπουλου θα δοθεί δανεικός τη νέα σεζόν.

Η σκέψη πολλών πηγαίνει σε έναν εκ των Ροντρίγκο Γκάλο, Γιώργου Γκαλίτσιου για τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Εξαιρετικά πιθανό δεδομένου ότι και για τους δύο έγιναν εκτεταμένες επαφές και συζητήσεις. «Καθαρά» οικονομικό είναι το ζήτημα, καθώς αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να αγοράσει ποδοσφαιριστές. Πάντως ο Νταμπίζας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις από το εξωτερικό και δεν μπορεί να αποκλειστεί όνομα – έκπληξη.

Σχετικά άρθρα