«Όχι» σε ΑΕΚ λόγω Μονεμβασιώτη

Στο ΟΑΚΑ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή η δελεαστική πρόταση της “Ένωσης” για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου της Ριζούπολης τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη άνοιξαν τον δρόμο στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και την Δευτέρα αναμένεται να “πέσουν” και οι πρώτες υπογραφές.

Ο κ. Μονεμβασιώτης είχε ασκήσει βέτο στην παραχώρηση του γηπέδου καθώς δεν επιθυμούσε τη “συγκατοίκηση” με άλλη ομάδα στη Ριζούπολη.

Η ανακοίνωση:

«Από το Δ.Σ. του “Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ” ανακοινώνονται τα εξής:

Σήμερα Σάββατο 17/5/2014 και ώρα 12:00 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. για να ενημερωθεί για τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων του Συλλόγου και εκπροσώπων της “ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.” σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις συνεργασίας του Συλλόγου και της εταιρίας.

Το Δ.Σ. ενέκρινε τα όσα κατ’ αρχήν συμφωνήθηκαν και αποφάσισε να υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας με την υποψήφια αγοράστρια εταιρία “ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.” που θα οριοθετεί τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δύο μερών σχετικά με τη χρήση του γηπέδου και των χώρων αυτού, καθώς και τα συναφή απορρέοντα θέματα.

Μετά την υπογραφή του προσυμφώνου αποφάσισε να εισηγηθεί στον κ. ΣΤ. ΒΕΛΛΗ την μεταβίβαση των μετοχών του στην εταιρία “ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΕΦ. ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ».

Σχετικά άρθρα