Σφαιρόπουλος: «Να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί»

Ο στόχος του Πανιώνιου στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αλλάζει τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει της αυριανής (19/5, 6 μ.μ., Novasports 1) τρίτης αναμέτρησης, που θα γίνει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Πριν την έναρξη της σειράς είχαμε θέσει ως στόχο μέσα από τους αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό να γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα», δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και υπογράμμισε: «Ο στόχος αυτός δεν αλλάζει. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τους δύο πρώτους αγώνες, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να μεγαλώσουμε τα διαστήματα της καλής απόδοσης μας και να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί».

«Στον τρίτο αγώνα της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους δύο πρώτους», επισήμανε ο Βασίλης Σίμτσακ, ο 33χρόνος σέντερ του «Ιστορικού» και εξήγησε: «Για να το πετύχουμε πρέπει να εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι, με μεγαλύτερη ενέργεια και να μεγαλώσουμε τα διαστήματα της καλής απόδοσης μας». «Η παρουσία των φίλων μας στις εξέδρες θα μας δώσει έξτρα ώθηση και κίνητρο», σημείωσε ο Σίμτσακ.

Σχετικά άρθρα