Ανανέωσε ο Σκαραφίγκας!

Ο Πανελευσινιακός έστω και την τελευταία στιγμή, έσωσε την παρτίδα της παραμονής του στην Α1 και η ομάδα έδειξε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του κόουτς, Γιώργου Σκαραφίγκα, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Πανελευσινιακός μ’ αυτή του την κίνηση, έδειξε την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος καλείται να χτίσει την ομάδα εκ νέου. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας, έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:«Η ομάδα του Πανελευσινιακού κατόρθωσε για μία ακόμη χρονιά να διατηρηθεί στη Basket League ΟΠΑΠ με μία μοναδική υπερπροσπάθεια. Όλοι μαζί, τεχνικό team, παίκτες, διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της Ελευσίνας, νίκησαν τα προβλήματα, τις ατυχίες και το καμάρι της πόλης τη νέα χρονιά θα δηλώσει πάλι παρών στα μεγάλα σαλόνια της καλαθοσφαίρισης.
Η διοίκηση του Πανελευσινιακού περιέλαβε πάντα με εμπιστοσύνη τον δημιουργό και αναμορφωτή της ομάδας, τον προπονητή και πάνω από όλα δικό μας άνθρωπο, το Γιώργο Σκαραφίγκα. Πιστή στο δόγμα της συλλογικής προσπάθειας ανανεώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή των μεγάλων συγκινήσεων και μαζί με όλο το team του, για μία ακόμη χρονιά.
Ο προπονητής μας Γιώργος Σκαραφίγκας αλλά και όλοι μας, πιο σοφοί και πιο έμπειροι θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι για μία ομάδα και μία πόλη που σέβονται το άθλημα κι αγωνίζονται για τη χαρά του και τις συγκινήσεις που προσφέρει.Όλη η οικογένεια του Πανελευσινιακού ευγνωμονεί το Γιώργο Σκαραφίγκα για όσα μας έχει προσφέρει και θα είναι πάντα δίπλα του αρωγός και υποστηρικτής. Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει πάντα με αισιοδοξία και είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί θα αναδείξουμε τον Πανελευσινιακό ως σταθερή αξία στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση».

Σχετικά άρθρα