Επτά και ο Σάντος στην «πρώτη» της Εθνικής (videos)

Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινείται πλέον και επίσημα από σήμερα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Μετά από την ανακοίνωση της «γαλανόλευκης» αποστολής για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του καλωσόρισαν ξανά τους διεθνείς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Βέβαια το «παρών» έδωσαν μόλις επτά παίκτες καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει δύο ημέρες ξεκούρασης στους υπόλοιπους αφού τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε.

Έτσι λοιπόν στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό, Μανιάτης, Μανωλάς, Χολέμπας και Σάμαρης καθώς και οι… ξενιτεμένοι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Σαμαράς.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Σάντος συγκέντρωσε γύρω του τους παίκτες και είχε μια σύντομη ομιλία προς αυτούς. Το πρόγραμμα των επτά διεθνών, το οποίο διήρκεσε 1,5 ώρα ξεκίνησε με διατάσεις και τρέξιμο και συνεχίστηκε με ασκήσεις με την μπάλα για περίπου 45 λεπτά.

Με τους ίδιους ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ ολόκληρη η “γαλανόλευκη” οικογένεια θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά την Πέμπτη. 

Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έπαιξαν μίνι – διπλό τρεις εναντίον τριών σε μικρό χώρο με τους Σαμαρά, Μανιάτη, Μανωλά και Σάμαρη να εναλλάσσονται ως μπαλαντέρ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χαλαρό τρέξιμο.

Σχετικά άρθρα