Γκλέιζερ: «Ο Φαν Χάαλ θα αφήσει το στίγμα του» (video)

Τους λόγους για τους οποίους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέληξε στο πρόσωπο του Λουίς Φαν Χάαλ εξήγησε ο Τζόελ Γκλέιζερ με δηλώσεις του λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών, με τον πρόεδρο των «κόκκινων διαβόλων» να παρουσιάζεται σίγουρος πως ο Ολλανδός τεχνικός θα αφήσει το στίγμα του στην αγγλική ομάδα… Την ίδια ώρα, ο Ρίο Φέρντιναντ, που αποτελεί παρελθόν για την μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε τις ευχές του τόσο στον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στον βοηθό προπονητή, Ράιαν Γκιγκς…

«Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι άνθρωπος και προπονητής που ξέρει να σου δίνει κίνητρο και ξέρει να κάνει τους παίκτες του να παλεύουν για τους τίτλους. Δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες για ν’ αναδειχθούν και είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσει το στίγμα του», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Τζόελ Γκλέιζερ!

«Μας έχει ήδη εκφράσει ορισμένες από τις ιδέες του για τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος θα προχωρήσει μπροστά. Ξέρουμε ότι ανυπομονεί και ο ίδιος όσο κι εμείς για τη νέα σεζόν», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Έιβι Γκλέιζερ.

«Καλή επιτυχία στον Λουίς Φαν Χάαλ και τον Ράιαν Γκιγκς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εύχομαι να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή, όπου και ανήκει», ανέφερε ο Ρίο Φέρντιναντ!

Σχετικά άρθρα