Είναι επίσημο: Εξαντλείται όλος ο χρόνος για τον Φαλκάο

Eίναι πλέον επίσημο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας τοποθετήθηκε για πρώτη φορά επί του θέματος και σε σχετική της ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Φαλκάο θα είναι ανάμεσα στους διεθνείς που θα ταξιδέψουν την Παρασκευή για το Μπουένος Αϋρες όπου θα γίνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ.
Παράλληλα θα συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας που του έχει συσταθεί από το ιατρικό επιτελείο της Μονακό ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές που του έχουν δοθεί.
Έτσι αναμένεται να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια έως τις 2 Ιουνίου, ημέρα του deadline που έχει δοθεί από την FIFA για την επίσημη δήλωση των 23άδων των 32 εθνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ.

Στην πρωτεύουσα της Αργεντινής οι Κολομβιανοί θα κάνουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους. Εκεί θα δώσουνκαι τα δύο τελευταία τους φιλικά με την Σενεγάλη στις 31 Μαίου και την Ιορδανία στις 6 Ιουνίου πριν αναχωρήσουν για την Βραζιλία όπου τους περιμένουν οι επίσημες υποχρεώσεις τους με πρώτο αντίπαλο την Ελληνική ομάδα στις 14 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα