Αυγά ψητά σε φωλιές ψωμιού για ένα δυναμωτικό πρωινό!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2 άτομα</em><br /><br />2  φέτες ψωμί<br />1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο<br />2 μεγάλα αυγά<br />αλάτι<br />Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι<br />2 λουκάνικα για το σερβίρισμα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Κάντε μια τρύπα 2-ιντσών έξω από το κέντρο της κάθε φέτα ψωμί.<br /><br />Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να αφρού. Προσθέστε τις φέτες του ψωμιού και ρίξτε το κάθε αυτό μέσα στην τρύπα του ψωμιού. Αφήνετε να τηγανιστεί για 3 – 4 λεπτά.<br /><br />Χρησιμοποιώντας μια επίπεδη σπάτουλα, γυρίστε και μαγειρέψτε μέχρι η δεύτερη πλευρά είναι χρυσή καφέ, περίπου 3 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως με λουκάνικα.</p>
<p> </p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα