Συνεχίζει απτόητο το Sportcamp στο Λουτράκι

Η πρώτη παιδική αθλητική κατασκήνωση συνεχίζει απτόητη και μετρά αντίστροφα εν όψει των τριών συναρπαστικών περιόδων στο Λουτράκι.

Από το 1978 σε μια καταπράσινη τοποθεσία με εξαίρετο κλίμα, μόλις μια ώρα από την Αθήνα και σε έναν χώρο ασφαλή τα παιδιά υπό την επίβλεψη εκπαιδευμένου προσωπικού θα περάσουν μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Η SPORTCAMP ξεχωρίζει για τα στελέχη που διαθέτουν πολυετή πείρα και προϋπηρεσία στη κατασκήνωσή μας.

Οι κατασκηνωτές συμμετέχουν σε ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Παράλληλα έχει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους διαμονής σε μία έκταση 70 στρεμμάτων.

Κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου και για όλο το 24ωρο παρέχεται: Ιατρική βοήθεια από ειδικευμένο Ιατρό και φύλαξη από εταιρία security

Με εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα σε συνεργασία με ειδικούς εκπαιδευτές και πλήρη εξοπλισμό οι κατασκηνωτές γνωρίζουν διαφορετικά σπορ περιπέτειας.

Παράλληλα υπάρχει και το πρόγραμμα Spy Kids (Ένα πρωτότυπο παιχνίδι ρόλων για… ‘’μικρούς πράκτορες’’ εν δράσει) αλλά και το English Language Summer Camp (Ένα 15ήμερο διεθνές και πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικών, εξειδικευμένο για παιδιά ηλικίας 10-14 ετών.

Αλλά και το Counselors in Training, πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών κατασκήνωσης για παιδιά 15-17 ετών και το Adventure camp, ένα κατασκηνωτικό πρόγραμμα δράσης και περιπέτειας για παιδιά ηλικίας 11-16 ετών! Πληροφορίες: 2744023999, 66860 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.sportcamp.gr/

Σχετικά άρθρα