Τα δίνει… όλα στον Βενγκέρ η Άρσεναλ

Όποιους παίκτες-εκτός από τους Μέσι, Ρονάλντο και Μπέιλ-θέλει ο Αρσέν Βενγκέρ θα τους πάρει η Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Αγγλίας, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ!
Αυτό τόνισε ο επί χρόνια διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Λόρδος Χάρις του Πέκαμ, μιλώντας στην εφημερίδα «London Evening Standard»!

Η Άρσεναλ, που παρουσιάζεται με υψηλές φιλοδοξίες για τον σύλλογο, το προηγούμενο καλοκαίρι κατέρριψε το προσωπικό της ρεκόρ για την ακριβότερη μεταγραφή, με την αγορά του Μεσούτ Οζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 42 εκ. δολαρίων.

«Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να κερδίζουμε, δε θέλουμε να τερματίζουμε δεύτεροι, τρίτοι ή τέταρτοι», είπε ο Λόρδος Χάρις του Πέκαμ!

Στη συνέχεια ο παράγοντας των «κανονιέρηδων» τόνισε πως η διοίκηση της Άρσεναλ θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του Αρσέν Βενγκέρ στο μεταγραφικό «παζάρι»! «Δεν θα πω αν το μπάτζετ μας θα είναι 100, 50 ή 150 εκατ. δολάρια. Αν ο Αρσέν (Βενγκέρ) ζητήσει κάποιον παίκτη, εμείς πάντα τον στηρίζουμε και τον ενθαρρύνουμε να τον αγοράσει. Με μοναδικές εξαιρέσεις τους Μέσι, Ρονάλντο και Μπέιλ, μπορούμε να αγοράσουμε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά…

Ήδη έχουν γραφτεί τα πρώτα ονόματα με τους παίκτες που θέλει ο Αλσατός προπονητής, όπως οι Σέσκ Φάμπρεγας και Αντουάν Γκριεζμάν.

Σχετικά άρθρα