Ινσαουράλδε: «Θέλω να μείνω Τούμπα»

Μια ενδιαφέρουσα συνεντέυξη παραχώρησε ο Χουάν Ινσαουράλδε. Ο Αργεντινος αμυντικός υποστήριξε σε δηλώσεις του πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και την νέα περίοδο, αν και προέρχεται δανεικός από την Σπαρτάκ Μόσχας. Η ερώτηση που του τέθηκε ηταν ξεκαθαρη:
-Θέλεις να συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;
«Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μου. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι και ο ΠΑΟΚ με θέλει. Αλλά καθώς έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στην Σπαρτάκ Μόσχας, θα πρέπει πρώτα να τα βρουν οι δύο ομάδες για να μπορέσω να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και τη νέα χρονιά».
-Ως δανεικός και πάλι;
«Δεν ξέρω. Εξαρτάται τι θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Στους λίγους μήνες που έπαιξα στον ΠΑΟΚ μου άρεσε η ομάδα, ο κόσμος, η Θεσσαλονίκη και θέλω να επιστρέψω. Ένιωθα καλά ως παίκτης, πήρα πολλά παιχνίδια και μου άρεσε αυτό που έζησα. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας και θέλω να επιστρέψω για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει και να φτάσει στην κορυφή».
Ρωτήθηκε στην συνεντευξη που εδωσε στην εφημεριδα Σπορ του Βορρα γιατί δεν πέτυχε ο ΠΑΟΚ τους στόχους του. Και απάντησε:
«Εγώ βρέθηκα λίγο στην ομάδα και ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω γι’ αυτό. Ξέρω ότι  θέλαμε πολύ το Κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό αλλά εκεί βρεθήκαμε σε μία κακή βραδιά και χάσαμε με το πολύ κακό 4-1 από τον Παναθηναϊκό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Επόμενος στόχος ήταν η πρώτη θέση στα πλέι οφ και αυτήν τη χάσαμε παρότι μαζέψαμε περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας, επειδή μας αφαίρεσαν τρεις βαθμούς για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο! Αυτό ήταν μεγάλη αδικία. Αξίζαμε καλύτερης τύχης και στα πλέι οφ δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά μας στέρησαν την πρώτη θέση με την αφαίρεση βαθμών. Η απώλεια του Κυπέλλου μάς πλήγωσε πολύ πάντως».  

Σχετικά άρθρα