Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα<br />250 γραμμάρια ταλατέλες<br />6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες<br />2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο<br />λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι<br />Γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.<br />Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.<br /><br />Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.<br />Σερβίρουμε με <a href="http://www.sidagi.gr/section/salates/content/salata-me-spanaki-kai-milo" target="_blank"><strong>σαλάτα με σπανάκι και μήλο.</strong></a></p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα