Συμβουλεύεται ψυχολόγο ο Ρούνεϊ!

Συζήτηση με τον ψυχολόγο της εθνικής Αγγλίας, Δρ Στιβ Πίτερς, θα έχει άμεσα ο Γουέιν Ρούνεϊ, ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό του σχετικά με τη στείρα συγκομιδή γκολ που έχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει μετά από οχτώ συμμετοχές σε Μουντιάλ να σκοράρει, κάτι που σίγουρα τον «ενοχλεί».

Για να ανατρέψει λοιπόν αυτό το αρνητικό στατιστικό, θα έχει συζήτηση με τον μετρ του είδους, Δρ Στιβ Πίτερς, τον ψυχολόγο της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολλές προσωπικότητες του χώρου και όχι μόνο.

«Σίγουρα θα πάω και θα μιλήσω μαζί του και θα δω αν μπορεί να με ωφελήσει. Δεν είναι κακό να κάνεις κάτι τέτοιο. Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, αλλά είναι ενδιαφέρον και αν μπορεί να σου δώσει κάτι παραπάνω, τότε αξίζει», δήλωσε αρχικά.

«Όταν πας σε μία διοργάνωση, πιστεύεις ότι θα τα πας καλά, επομένως δεν αισθάνεσαι πραγματικά την πίεση, αλλά ίσως μέσα σου να τη νιώθεις, κάτι που δεν το καταλαβαίνεις. Αφότου άκουσα τι είπε ο Πίτερς σε εμάς, αισθάνομαι ότι ίσως με βοηθήσει», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα