Δεν τα κατάφερε ο Κοκκινάκης

Έφτασε πιο κοντά στο όνειρο από ποτέ αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε ο Θανάσης Κοκκινάκης! Ο 18χρονος Ελληνοαυστραλός παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να έχει patch point, δεν το εκμεταλλεύτηκε και ηττήθηκε από τον Άντε Πάβιτς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Μετά από μία μάχη η οποία διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες κι αφού απώλεσε match point, ο Κοκκινάκης λύγισε στα τρία σετ απέναντι στον κατά επτά χρόνια μεγαλύτερό του και No139 στον κόσμο, Άντε Πάβιτς και αποχαιρέτησε το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό του δεύτερου Grand Slam της σεζόν.

Ο νεαρός τενίστας αφού ξεπέρασε τους Τσουνγκ-Χούα Γιανγκ και Νιλς Ντεσέν στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους του Ρολάν Γκαρός, δεν τα κατάφερε κόντρα στο σαφώς πιο έμπειρο Κροάτη, μένοντας εκτός κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή 4-6, 7-6(5), 7-5.

Έχοντας αναρριχηθεί στο career high-No321 την προηγούμενη Δευτέρα (19/05), ο Κοκκινάκης παρά την πικρή ήττα, άφησε για ακόμη μία φορά υποσχέσεις με την εμφάνισή του κι έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να πετύχει την είσοδό του στα κορυφαία τουρνουά του κόσμου στο άμεσο μέλλον.

Σχετικά άρθρα