«Θρίλερ» και… 2-2 ο Ολυμπιακός!

Σ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κολυμβητήριο του Πειραιά, που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΝΟ Βουλιαγμένης στον τέταρτο τελικό (9-9 η κανονική διάρκεια, 4-2 υπέρ των ερυθρολεύκων στα πέναλτι) και έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών. Πλέον ο τίτλος θα κριθεί στο αυριανό 5ο και τελευταίο παιχνίδι στο Κολυμβητήριο του Λαιμού που είναι προγραμματισμένο για τις 20:30.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στις εξέδρες του «Πέτρος Καπαγέρωφ» μεταξύ των οποίων ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας των Γυναικών Γιώργος Μορφέσης.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, πάθος και ένταση. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τη Ρουμπέση και τη Τσουκαλά να παίρνουν στα δύσκολα επάνω τους την ομάδα όντας με 4 και 3 γκολ παρούσες για το ΝΟ Βουλιαγμένης, με την Έλενα Κούβδου να κάνει πολύ καλές αποκρούσεις σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός με το γκολ της Μπάρμπαρα Μπούικα 26 δεύτερα πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας ισοφράρισε σε 9-9 και πήγε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι ερυθρόλευκες ήταν πιο εύστοχες και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη που διατηρεί τις ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου ζωντανές.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

10-9 Από την Μπούικα
10-10 Από την Β. Διαμαντοπούλου
11-10 Η Αβραμίδου
11-10 Η Διαμαντοπούλου αποκρούει το πέναλτι της Χυδηριώτη
12-10 Από την Μανωλιουδάκη
12-11 Η Ξενάκη
13-11 Από την Ελ. Πλευρίτου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 13-11 (9-9 η κανονική διάρκεια 4-2 στα πέναλτι)

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-3, 2-2, 4-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Χ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ελ. 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β., Μπούικα 5, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Α. Βασιλακοπούλου.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτοππαπά, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Ρουμπέση 4, Γερολύμου 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Μαυρωτά, Βαρελίδη.

Διαιτητές: Μπιράκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Σχετικά άρθρα