Το «θρίλερ» στην ΤΣΣΚΑ και 2-2!

Της αρέσουν τα «θρίλερ»… Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ΤΣΣΚΑ απέδρασε από την έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν με το δραματικό διπλό, αυτή τη φορά με 78-79 και ισοφάρισε τη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της VTB League σε 2-2.

Η Λοκομοτίβ είχε το πάνω χέρι της αναμέτρησης κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μετά την ανάπαυλα οι παίκτες του Ετόρε Μεσίνα ξεκίνησαν να παίζουν άμυνα και παράλληλα να φορτώνουν το αντίπαλο καλάθι. Έτσι μετά από 30 αγωνιστικά λεπτά η ΤΣΣΚΑ είχε το προβάδισμα με 54-62. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως η Λόκο ανέβασε στροφές και άρχισε να ψαλιδίζει την διαφορά ακόμα και σε 71-73 στο 38ο λεπτό. Η ΤΣΣΚΑ πήρε προβάδισμα με 75-79, με τον Κρούνοσλαβ Σίμον να προλαβαίνει μόνο να μειώσει σε 78-79! Η ΤΣΣΚΑ έκανε το 2-2 στη σειρά και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ θα κριθεί στο πέμπτο ματς.

Πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ ήταν ο Νέναντ Κρστιτς με 26 πόντους και τον ακολούθησε ο Μίλος Τεόντοσιτς με 17 πόντους. Από την Λοκομοτίβ ξεχώρισε ο Κρούνοσλαβ Σίμον με 18 πόντους.

Σχετικά άρθρα