Αγγίζει Αμραμπάτ, πιέζει για Φινμπόγκασον

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ την μεταγραφική επιδίωξή του με τον Νορντίν Αμραμπάτ και είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Μαροκινό άσο από τη Γαλατά. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έχουν σαφές προβάδισμα για τον 27χρονο εξτρέμ που έκανε σπουδαία παιχνίδια στην Ισπανία με τη Μάλαγα στην οποία έπαιξε δανεικός από τον τουρκικό σύλλογο. Κι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός τα βρίσκει και με τη διοίκηση της Γαλατά και με τον παίκτη.

Στο «μέτωπο» Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον προς την Χέρενφεν, με την πρότασή του να απέχει έως τώρα από τις απαιτήσεις των Ολλανδών αλλά με τους ερυθρόλευκους έτοιμους να επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά. Με όπλο την επιθυμία του Ισλανδού φορ να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι μπορεί να προχωρήσει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή. 

Αισιοδοξία υπάρχει στο θέμα Πουλίδο, με τους δικηγόρους που ασχολούνται με την υπόθεση του συμβολαίου του με την Τίγκρες να πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ως ελεύθερο τον διεθνή επιθετικό. Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα ότι ο Καρεμπέ έχει επαφές με τον Γκανέζο σταρ Μίκαελ Εσιέν και προσπαθεί να τον πείσει να παίξει στον Ολυμπιακό! Ο 32χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με την Μίλαν, στην οποία πήγε τον Γενάρη αλλά δεν έπαιξε σε πολλά ματς. 

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με Μίτσελ, Καρεμπέ, Ισά αλλά και τον Γιάννη Βρέντζο θα είναι απόψε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα υπάρχουν προφανώς και μεταγραφικές επαφές.

Σχετικά άρθρα