Χέρνεφεν: «Προς το παρόν δεν μας καλύπτει ο Ολυμπιακός»

Ανοιχτό παράθυρο για τη μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό άφησε με δηλώσεις του ο Χανς Βονοκ, αθλητικός διευθυντής της Χέρενφεν.

Ο παράγοντας του ολλανδικού συλλόγου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έκανε μια αρχική προσφορά, η οποία δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της Χέρενφεν για τον Ισλανδό σέντερ φορ, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το πεδιο της διαπραγμαύτευσης.

Οι δηλώσεις του Βονκ στον ολλανδικό Τύπο:

«Υπάρχει μία προσφορά στο τραπέζι από τον Ολυμπιακό. Δεν μας καλύπτει όμως αυτή η πρόταση για Φινμπόγκασον. Για να είμαι ακριβής δεν μας καλύπτει ακόμα. Φαίνεται πως αποτελεί μία βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη. Εμείς αυτήν την στιγμή το αντιμετωπίζουμε ως ένα ενδιαφέρον και όχι ως κάτι άλλο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Ίσως όμως η υπόθεση τραβήξει μέχρι το Μουντιάλ. Ενδεχομένως και πιο μετά.Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν στην επίθεση το συντομότερο δυνατόν, όμως πιθανότατα όχι με τα οικονομικά δεδομένα που θέλουμε εμείς. Ο στόχος είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για όλες τις πλευρές. Και για εμάς και για τον παίκτη».

Σχετικά άρθρα