Δώρο αυτοκίνητο από τον Ρονάλντο

Τα… δίνει όλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος άσος, σύμφωνα με την «Sun», θα δώσει δώρο από ένα αυτοκίνητο σε κάθε μέλος του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης εάν κατακτήσει η «βασίλισσα» το Τσάμπιονς Λιγκ!!!  
Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο διεθνής αστέρας υποσχέθηκε στους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου να μοιράσει το μπόνους από τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του για τη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αγοράζοντας από ένα αυτοκίνητο στον καθένα. Το μπόνους ανέρχεται στις 900.000 ευρώ! Βλέπετε, ο Πορτογάλος ήταν τραυματίας και έδωσε αγώνα για να μπορέσει να είναι έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης…  

Η «Sun» αναφέρει: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλούσε με τους φυσιοθεραπευτές του και είπε ότι το να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα για εκείνον. Τότε ένας από αυτούς του είπε: “Εντάξει τότε, αν κερδίσουμε το Champions League, μπορείς να μοιραστείς το μπόνους σου μαζί μας”. Ποια ήταν η αντίδραση του 29χρονου άσου; “ΟΚ, αν κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να πάρω ένα αυτοκίνητο σε κάθε έναν από εσάς και ένα σε κάθε μέλος του προπονητικού τιμ”, φέρεται να είπε.
Τα υπόλοιπα χρήματα σκοπεύει να τα δωρίσει στο «Messenger of Peace» (φιλανθρωπική οργάνωση της Ηνωμένων Εθνών), όπως υποστηρίζει συγγενικό πρόσωπο του Ρονάλντο, ο οποίος είχε υποσχεθεί κάτι ανάλογο πριν από την ανάδειξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2013 με την κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας”».

Σχετικά άρθρα