Φέντερερ: «Φαβορί ο Ναδάλ»

Είναι γνωστό πως ο Ράφα Ναδάλ είναι πολύ δυνατός σε χωμάτινο κορτ. Ωστόσο ο Ισπανός δεν είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει ευάλωτος και εκείνο το οποίο ψιθυρίζεται είναι πως έχει έρθει η ώρα του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Βέβαια αυτό που ακούγεται δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας, δήλωσε πως εκείνος που είναι φαβορί δεν είναι άλλος από τον Ράφαν Ναδάλ.  

“Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Ναδάλ είναι εκεί που θέλει. Έχει παίξει όσα ματς χρειάζεται, κέρδισε και το Masters της Μαδρίτης”.

Ο Τζόκοβιτς τον Απρίλιο τραυματίστηκε στον καρπό, ωστόσο επανήλθε κερδίζοντας τον τελικό της Ρώμης με αντίπαλο τον Ναδάλ. Όταν ο Φέντερερ ρωτήθηκε αν είναι Σέρβος το φαβορί για το Ρολαν Γκαρός απάντησε: “Για σας μπορεί, για μένα όχι. Πριν τρεις εβδομάδες δεν μπορούσε να παίξει, το θυμάμαι και αυτό. Όταν τραυματίστηκε όλα φαίνονταν τόσο άσχημα, τώρα είναι όλα είναι τέλεια. Δεν πάει έτσι, εβδομάδα με εβδομάδα. Ο Ράφα είναι το φαβορί, μετά ο Νόβακ και μετά οι υπόλοιποι. Είναι ξεκάθαρο”.

 

Σχετικά άρθρα