Θρίαμβος Μώραλη στον Πειραιά (videos)

Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο νέος Δήμαρχος Πειραιά και η παράταξη «Πειραιάς Νικητής» αυτή που συγκεντρώνει ξεκάθαρο ποσοστό νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά την ανακοίνωση των exit polls και των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων, η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη, ενώ και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε την ήττα του δίνοντας συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο.

Λίγη ώρα μετά την άφιξή του στο εκλογικό κέντρο, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Πειραιώτισσες και του Πειραιώτες Και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία. Ένα είναι βέβαιο και το γνωρίζουμε. Πολλή δουλειά και δύσκολο έργο. Έχουμε όμως σχέδιο και αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον συνδυασμό, «Πειραιάς Νικητής», όλους τους συνεργάτες, τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους γι’ αυτό τον ωραίο αγώνα που δώσαμε αυτές τις 40 μέρες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη σύζυγο μου και τα παιδιά μου που με στηρίζουν και πάνω απ’ όλους τη μητέρα μου και τον πατέρα μου για τις δημοκρατικές αντιλήψεις με τις οποίες μεγάλωσα και εκτιμήθηκαν από τους πολίτες του Πειραιά. Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου. Να είστε καλά».

Μεγάλη νίκη για τον Πειραιά χαρακτήρισε την επικράτηση του Γιάννη Μώραλη στον δήμο Πειραιά ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Σήμερα ο πειραϊκός λαός ψήφισε, σήμερα ο πειραϊκός λαός νίκησε! Αυτή τη μεγάλη νίκη σήμερα το βράδυ θέλω να την αφιερώσω στον πατέρα μου Μιλτιάδη Μαρινάκη! Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για έναν καλύτερο Πειραιά, για να είναι –όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές- χαρούμενα τα παιδιά του Πειραιά. Σας ευχαριστώ όλους και να ξέρετε ότι εμείς τους αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Είμαστε όλοι μαζί. Για το καλό του Πειραιά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Οι πανηγυρισμοί έχουν ήδη αρχίσει στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη, ενώ από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο facebook: «Γιάννη και μπορείς και θα το κάνεις. Καλή δύναμη αδερφέ».


 

Σχετικά άρθρα