Σιγουριά για το γήπεδο

Δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ για την ανέγερση του γηπέδου μετά τα αποτελέσματα των χτεσινών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Ο νέος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, και η νέα περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, έχουν εκφραστεί στο παρελθόν με αρκετές επιφυλάξεις για το μεγαλεπίβολο έργο.

Παρόλα αυτά στο στρατόπεδο της Ένωσης θεωρούν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα και θα συνεννοηθούν με τους δύο πολιτικούς. Θεωρούν ότι τα 20εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ είναι «κλειδωμένα» σε λογαριασμό για την ΑΕΚ, ενώ στέκονται και στο γεγονός ότι το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε ψηφίσει υπέρ της κατασκευής του γηπέδου.

Στις 12 Ιουνίου το θέμα περνάει από την ολομέλεια της Βουλής ενώ μετά από περίπου μία εβδομάδα θα τεθεί προς ψήφιση και θα είναι το μεγάλο βήμα, αφού θα εκκρεμεί η έκδοση των αδειών για να αρχίσουν τα έργα. Αυτό -αν δεν προκύψουν απρόοπτα προβλήματα- υπολογίζεται στα μέσα Ιουλίου. Στο μεταξύ, το σημερινό ΔΣ της Ερασιτεχνικής θα εγκριθεί το παραχωρητήριο στη «Δικέφαλος 1924», ζήτημα που θεωρείται τυπικό.

Σχετικά άρθρα