Παρουσίασε Χαλίλοβιτς η «Μπάρτσα» (video)

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα επίσημα φόρεσε ο Άλαν Χαλίλοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους «μπαλουγκράνα» έως το 2019 και παρουσιάστηκε επίσημα από την ισπανική ομάδα. Όπως διευκρινίστηκε, ο 17άχρονος ταλαντούχος Κροάτης μέσος θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη δεύτερη ομάδα της «Μπάρτσα»!

Ο ταλαντούχος άσος υπογράμμισε πως κατά την παρουσίασή του πως είναι πολύ χαρούμενος για την νέα «σελίδα» στην καριέρα του… «Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα, είμαι πολύ χαρούμενους. Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα και πάντα κοιτούσα να μάθω νέα για τον νέο μου σύλλογο. Πλέον έχω παρακολουθήσει και αγώνες της δεύτερης ομάδας», είπε ο Κροάτης άσος στο «Barça TV» και συνέχισε: «Μιλάω λίγο την γλώσσα της Καταλώνια! Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»!

Να θυμίσουμε πως οι «μπλαουγκράνα» είχαν κλείσει τον Άλαν Χαλίλοβιτς, αλλά η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί από την UEFA στην Μπαρτσελόνα, φαινόταν πως θα χαλούσε την μεταγραφή! Τελικά, μετά την άρση της τιμωρίας η συγκεκριμένη… επένδυση προχώρησε για τον σύλλογο της Βαρκελώνης!

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πρώην ομάδα του 17άχρονου μέσου θα βάλει στα ταμεία της 2,2 εκ. ευρώ.

Ο Άλαν Χαλίλοβιτς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και, όπως είπαμε, για του χρόνου, τουλάχιστον, θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’. Ο 17άχρονος μέδος, μετά την παρουσίασή του τα είπε και με τον νέο τεχνικό της «Μπάρτσα», Λουίς Ενρίκε! Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή των «μπλαουγκράνα» μετά από αυτή του Τερ Στέγκεν από την Λεβερκούζεν.

Σχετικά άρθρα