Και Λίβερπουλ για Άμραμπατ!

Την Λίβερπουλ βάζουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Νορντίν Άμραμπατ δημοσιεύματα στην Αγγλία. Σύμφωνα και με το τουρκικό Eurosport που επικαλείται πληροφορίες από την Αγγλία, ο Μαροκινός άσος της Γαλατά που είναι δηλωμένος στόχος του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και της Λίβερπουλ που τον έχει στην ατζέντα της.

Οι Τούρκοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός και η Μάλαγα προσπαθούν να πάρουν τον παίκτη, ενώ η Γαλατά είναι αποφασισμένη να τον παραχωρήσει καθώς δεν χωράει στο ρόστερ της λόγω περιορισμένου δικαιώματος χρήσης ξένων παικτών. 

Γενικά στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως γίνεται ένα παιχνίδι τακτικής. Ενώ κάποια στιγμή η μεταγραφή φαινόταν έτοιμη για τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια από την Τουρκία έλεγαν ότι η Γαλατά θεωρεί μικρή την προσφορά των ερυθρόλευκων, ακολούθησαν δηλώσεις του παίκτη ότι θέλει να μείνει στην ομάδα για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ «μπαίνουν» στο κόλπο ξανφνικά κι άλλες ομάδες από την Ισπανία, αλλά και η Λίβερπουλ.

Σχετικά άρθρα