«Καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ για Κράσιτς»

Ο μάνατζερ του 29χρονου Σέρβου διεθνή ακραίου Μίλος Κράσιτς,  Ντέγιαν Γιοξίμοβιτς με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, στον arena fm υποστήριξε πως παρά τα όσα γράφονται σε ελληνική εφημερίδα και σε σελίδες στο διαδίκτυο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του. Ο ατζέντης του Κράσιτς είπε μεταξύ των άλλων:
«Δεν υπάρχει καμία πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Κράσιτς αυτή την στιγμή. Αυτό ισχύει. Πριν από ένα χρόνο είχε γίνει μια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ και τον Βρύζα, αλλά έμεινε εκεί και τελικά ο Μίλος πήγε δανεικός στην Μπάστια. Από την Μπάστια είναι σίγουρο πως θα φύγει. Θέλει να μείνει στην Ευρώπηα και δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση του ΠΑΟΚ, αφού η Θεσσαλονίκη είναι κοντά στην Σερβία. Ξέρει προσωπικά και τον κ. Σαββίδη. Έχουν συναντηθεί στο παρελθόν όταν ο κ. Σαββίδης ήταν ιδιοκτήτης της Ροστόφ στην Ρωσία Η Θεσσαλονίκη είναι μια καταπληκτική πόλη, όμως, το πρόβλημα είναι πως το συμβόλαιο του στην Φενέρμπαχτσε είναι πολύ μεγάλο. Είναι 2.300.000 ευρώ με πολλά μπόνους. Π.χ. αν παίζει για ένα 45λεπτο αποκτά 12.000 χιλ. ευρώ αυτόματα. Την προηγούμενη χρονιά υπήρχαν επαφές με τον ΠΑΟΚ, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα φέτος. Ο Μίλος έχει πολύ μεγαλύτερη πρόταση σε απολαβές, ακόμα και με βάση το συμβόλαιό του στην Φενέρμπαχτσε, από την Σαουδική Αραβία, αλλά δεν θέλει να πάει εκεί. Πέρυσι, πάντως, επαναλαμβάνω, πως υπήρχαν επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά φέτος δεν έγινε τίποτα”.
 
– Θα ήθελε ο Κράσιτς να παίξει στον ΠΑΟΚ ;
 
“Νομίζω πως θα ήθελε. Ήταν άτυχος με κάποιους μικροτραυματισμούς, με διάφορους προπονητές και έχανε την προετοιμασία συνήθως. Είναι όμως 29 χρονών, δεν έχει μεγάλο τραυματισμό και ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα κοντά στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.
Δεν υπάρχει κάποια προσφορά στα χέρια του. Υπάρχει κάτι από την Γερμανία, για δανεισμό, ίσως, όμως, επιστρέψει και στην Ρωσία, όπου έπαιζε στο παρελθόν. Όσο αναφορά στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα για την απόκτησή του και θα τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική. Το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί θα είναι βέβαια αρκετά μεγάλο, όμως, ίσως υπάρξει κάποια συνεννόηση με την Φενέρμπαχτσε για να καλυφθεί το συμβόλαιο του και από τις δυο ομάδες. Κανένας, όμως, από την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μας έχει προσεγγίσει και δεν έχει καταθέσει πρόταση”.
 
Πόσα χρήματα πλήρωσε η Μπαστιά για τον Κράσιτς ;
 
«Η Μπαστιά πλήρωσε 800.000 ευρώ στην Φενέρμπατχσε ως αντίτιμο για τον δανεισμό του παίκτη. Επειδή στην Γαλλία η εφορία είναι στο 50% στις απολαβές ων παικτών, το συμβόλαιό του εξ ολοκλήρου το κάλυψε η Φενέρμπαχτσε. Πάντως έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την Φενέρ. Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο για το πότε θα αποφασίσει. Η μόνο πρόταση που έχει είναι από την Σαουδική Αραβία, ο Μίλος θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και θα αποφασίσει».

Σχετικά άρθρα