Συμφώνησαν Απόλλων και Μονεμβασιώτης

Ο Απόλλων Σμύρνης αλλάζει χέρια. Ο Ερασιτέχνης συμφώνησε σε όλα με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να αλλάξει και επίσημα το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από την πρώτη στιγμή που η πλευρά του επιχειρηματία Παναγιώτη Μοναμβασιώτη εξέφρασε το ενδιαφέρον της, ο Σταμάτης Βελλής είχε θέσει ως όρο πως θα χρειαστεί να συναινέσει ο Ερασιτέχνης και πως ο ίδιος δεν θα έθετε βέτο σε οποιαδήποτε απόφασή του.

Μετά από συνάντηση εκπροσώπων του Ερασιτέχνη με την οικογένεια του κ. Μονεμβασιώτη, υπεγράφη σχετικό μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με τη χρήση του γηπέδου από την ΠΑΕ και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει και οριστική λύση.

Το ΔΣ του «ΓΣ Απόλλων Σμύρνης» εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

«Σήμερα 28 Μαΐου 2014 συναντήθηκαν το Προεδρείο του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» με την οικογένεια του κ. Παν. Μονεμβασιώτη παρουσία των νομικών συμβούλων των 2 πλευρών στην αίθουσα Τροπαίων του Συλλόγου και υπέγραψαν το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας σχετικά με τη χρήση των εγκαταστάσεων του Γηπέδου από την Π.Α.Ε. «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» καθώς και των λοιπών συναφών θεμάτων».

Σχετικά άρθρα