Ντάνστον: «Ακριβώς ότι κάναμε την Δευτέρα»!

Ακριβώς όπως έπαιξε στον δεύτερο και νικηφόρο τελικό της περασμένης Δευτέρας (26/5) στο ΣΕΦ, πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό (29/5, 7.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) τρίτο στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

«Μετά τα δύο παιχνίδια δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την αρχή της σειράς των τελικών», ήταν η ψύχραιμη εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος στην συνέχεια επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας και εμείς αναλύοντας τι κάνουμε καλά και τι όχι μέχρι τώρα στη σειρά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας».

Για τον Μπράιαντ Ντάνστον, τον 28χρόνο σέντερ του Ολυμπιακού, «οδηγός» για τους «ερυθρόλευκους» στον αυριανό τελικό, πρέπει να είναι το ματς της Δευτέρας, στο οποίο η ομάδα του Πειραιά νίκησε με διαφορά 25 πόντων: «Θα πρέπει να κάνουμε στο ΟΑΚΑ το ίδιο παιχνίδι που κάναμε και στην έδρα μας. Ακριβώς το ίδιο. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να είμαστε αποφασιστικοί στην επίθεση και επιθετικοί στην άμυνα μας. Θα πρέπει να τους βγάλουμε από τον τρόπο παιχνιδιού τους με τη δική μας άμυνα, να μην τους επιτρέψουμε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να είμαστε εμείς αυτοί που με την άμυνα μας θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα στον τρόπο παιχνιδιού τους».

Ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Βασίλη Καββαδά για τον αυριανό τελικό.

Σχετικά άρθρα