Μαρινάκης: «Ασπίδα του Ολυμπιακού οι βετεράνοι»

Με μήνυμά του στη γενική συνέλευση των βετεράνων του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα. 

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ανέδειξε την Τετάρτη ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Η ένδοξη ιστορία του συλλόγου γέμισε την Αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να εκλέξει τους νέους εκπροσώπους της, με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Αντώνη Γλύκα να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε μία επιστολή, την οποία διάβασε στους Βετεράνους του Ολυμπιακού ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Σάββας Θεοδωρίδης: 

«Για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού ο Σύνδεσμος Βετεράνων, οι Θρύλοι των Θρύλων, είναι φάρος και φωτεινό παράδειγμα.

Στους καιρούς που ζούμε και με τους εχθρούς του Ολυμπιακού να χρησιμοποιούν κάθε μέσο, θεμιτό και -τις περισσότερες φορές- αθέμιτο, για να μας πλήξουν, είστε και η ασπίδα του συλλόγου!

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και για την προσπάθεια που καταβάλατε για την αλλαγή σελίδας της πόλης του Πειραιά. Για μια ακόμα φορά προσφέρατε στην πόλη που γέννησε τον Θρύλο μας.

Να είστε σίγουροι ότι θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε για να συνεχίσετε να δοξάζετε τον Ολυμπιακό μας»!

Οι παλαιοί άσοι του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ λίγο νωρίτερα ο Γιάννης Γκαϊτατζής μιλούσε με πάθος για την προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον Ολυμπιακό εν γένει, όσο και στον Σύνδεσμο Βετεράνων συγκεκριμένα, υπενθυμίζοντας τη δέσμευση του Προέδρου του συλλόγου  ότι «όσο θα είμαι Πρόεδρος εγώ, τις ρίζες δεν θα τις απαρνηθώ».

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι βοηθούν τον Σύνδεσμο, με πρώτο τον κ. Μαρινάκη, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός γενικότερα, απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Δαρίβας, που στάθηκε και στο σπουδαίο έργο που έχουν κατορθώσει να προσφέρουν στους Βετεράνους, όπως ιατρική περίθαλψη, οικονομική ενίσχυση, αθλητικό ρουχισμό κτλ.

Ακολούθησε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διετίας, ο οποίος έκλεισε  με απολύτως θετικό πρόσημο. Αμέσως μετά έλαβε χώρα και η εκλογική διαδικασία, που ανέδειξε και τα νέα μέλη.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο Άρης Τσατσαρίδης και Γενικός Γραμματέας ο Μανώλης Λεβαντής, ενώ την εφορευτική αποτελούσαν οι Γιώργος Βαΐτσης και Σούλης Παππάς.

Αναλυτικά εξελέγησαν οι εξής:

Γιώργος Δαρίβας
Γιάννης Γκαϊτατζής
Θανάσης Αγγελής
Μίμης Στεφανάκος
Αντώνης Γλύκας
Πέτρος Μίχος
Γιώργος Κωττάκης
Αντώνης Τζανετουλάκος
Χρήστος Καλτσάς
Σωτήρης Γκαβέζος
Μπάμπης Σταυρόπουλος
Νίκος Μαριόλης
Ανδρέας Μπονόβας

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι:

Κώστας Αρζένης
Γιάννης Λάλλας
Πέτρος Καραβίτης
Αλέκος Κτενάς
Νίκος Κριμιτζάς
Πέτρος Ρούσσος

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν:

Τακτικά μέλη:

Δημήτρης Βασιλειάδης
Βαγγέλης Καλογερόπουλος
Ανδρέας Σάννης

Αναπληρωματικά μέλη:

Βασίλης Σορώτος
Ανδρέας Μπαρμπαρής

Την Πέμπτη στις 16:00 θα γίνει η συνεδρίαση για να συσταθεί σε σώμα η νέα Διοίκηση και να αρχίσει άμεσα τις εργασίες της, με πρώτο μέλημα το ματς της Δευτέρας, στη Λαμία, κόντρα στους Βετεράνους της Λαμίας, για φιλανθρωπικό σκοπό!

Σχετικά άρθρα