Καραγκούνης: «Να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα»

Με την ευχή να αργήσουν να επιστρέψουν αναχώρησαν οι διεθνής μας για τη Λισαβόνα ενόψει του φιλικού αγώνα του Σαββάτου με την Πορτογαλία. Στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ στο “Ελ.Βενιζέλος” που έγινε λίγο πριν πετάξει η Εθνική ομάδα, οι Γιώργος Καραγκούνης, Φερνάντο Σάντο και Στέφανος Καπίνο έκανα δηλώσεις και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το… ταξίδι της γαλανόλευκης στη Βραζιλία.

Αρχικά δηλώσεις έκανε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιώργος Καραγκούνης λέγοντας: «Είμαστε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα», είπε ο Καραγκούνης.

Ενώ από τη μεριά του ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Ο Στέφανος Καπίνο τόνισε με τη σειρά του: «Είμαι περήφανος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που είμαι στο ρόστερ της Εθνικής».

Δηλώσεις έκανε ο Φάνης Γκέκας, λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο»

Σχετικά άρθρα