Χοιρινές μπουκιές με πολύχρωμες πιπεριές

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>½ κιλό </strong><span>ψαρονέφρι</span></span></li>
<li><span><strong>160 γρ. </strong><span>FloraSoft με βούτυρο</span></span></li>
<li><span><strong>1 από κάθε χρώμα</strong> <span>πράσινη πιπεριά, κόκκινη και κίτρινη κομμένες σε τετράγωνα, μέτρια κομμάτια</span></span></li>
<li><span><strong>1 κλωνάρι </strong><span>σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μέτριες τετράγωνες φέτες</span></span></li>
<li><span><strong>1 κοφτό κουτ. του γλυκού</strong><span>ρίγανη (φρέσκια ή ξερή)</span></span></li>
<li><span><strong>½ ποτήρι νερού </strong><span>κρασί λευκό ξηρό</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>Knorr«Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>κορν φλάουρ</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>ανάλογο αλάτι και πιπέρι</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><span>Εκτέλεση</span></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span><span><span style="font-family: Tahoma, sans-serif;">Πλένουμε και κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρούς κύβους και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.</span></span></span>
<p><span style="font-family: Tahoma, sans-serif;">Τοποθετούμε ένα σκεύος επάνω στην εστία μας, σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία, προσθέτουμε 1 λίτρο χλιαρό νερό, ρίχνουμε μέσα το ψαρονέφρι και βράζουμε για 20 λεπτά. Κατά περιόδους το ξαφρίζουμε. Μόλις περάσει ο χρόνος βρασίματος, σουρώνουμε το κρέας και τα στραγγίζουμε καλά.</span></p>
<p><span style="font-family: Tahoma, sans-serif;">Τοποθετούμε ένα άλλο μέτριο σκεύος επάνω στην εστία μας σε δυνατή θερμοκρασία. Ρίχνουμε το Flora, το αφήνουμε να λιώσει, προσθέτουμε τα λαχανικά και το ψαρονέφρι και σοτάρουμε έως ότου το κρέας πάρει χρώμα και τα λαχανικά μαραθούν. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το «Σπιτικό» Ζωμό Βοδινού. Ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί ο ζωμός και να μειωθούν τα υγρά. Προσθέτουμε 1 ποτήρι καυτό νερό και αφήνουμε να βράσουν όλα τα υλικά για 10-15 λεπτά.</span></p>
<p><span style="font-family: Tahoma, sans-serif;">Ρίχνουμε το κορν φλάουρ σε ένα ποτηράκι με 3 κουταλιές νερό. Το ανακατεύουμε, το ρίχνουμε στο φαγητό μας και ανακατεύουμε ξανά. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και τη ρίγανη και σερβίρουμε.</span></p>
<br />
<div class="time"><span>Χρόνος Προετοιμασίας:</span> 30 λεπτά</div>
<div class="time"><span>Χρόνος Μαγειρέματος:</span> 20 λεπτά</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα