«Οι μεγάλες ομάδες δεν είναι προτεραιότητα αυτή την περίοδο»

«Αυτή τη στιγμή οι μεγάλες ομάδες ή τα μεγάλα συμβόλαια δεν είναι προτεραιότητα για μένα», δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο 19χρόνος φόργουορντ του Άρη.

Ο Βεζένκοφ παρέλαβε το βραβείο «Ράτσο Κόλεφ» για την ανάδειξη του σε κορυφαίο παίκτη κάτω των 21 ετών στη Βουλγαρία και μίλησε για τον Άρη και το μέλλον του.

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα», απάντησε ο 19χρόνος φόργουορντ σε ερώτηση για το που θα αγωνίζεται την νέα σεζόν και εξήγησε: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Περιμένω να δω τις προτάσεις που θα υπάρξουν το καλοκαίρι. Είναι μακρύς ο δρόμος. Θα συζητήσω με τους δικούς μου και θα αποφασίσω. Θέλω να παίξω».

«Αυτή τη στιγμή οι μεγάλες ομάδες ή τα μεγάλα συμβόλαια δεν είναι προτεραιότητα για μένα», τόνισε ο Βεζένκοφ. «Θέλω να συναγωνιστώ και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

«Πολλοί σκάουτς ήρθαν στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν αγώνες, αλλά δεν τους επιτρέπεται να επικοινωνήσουν μαζί μου», είπε στην συνέχεια ο 19χρόνος φόργουορντ των «κίτρινων» για το ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ και σημείωσε: «Προσπαθούσα να δείξω το καλύτερό μου πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι, είτε βρίσκονταν εκεί, είτε όχι. Όταν θα έρθει η σειρά του ΝΒΑ σε ένα ή δύο χρόνια θα δούμε… Δε με επηρεάζει ο θόρυβος για το όνομα μου. Όπως μου έχουν διδάξει ο πατέρας και η μητέρα μου, προσπαθώ να παίζω και να προπονούμαι συγκεντρωμένος, ώστε να δείχνω τι μπορώ να κάνω. Μου δίνει κίνητρο όλο αυτό για να δουλεύω ακόμα περισσότερο».

«Πήγε πολύ καλά», είπε για την φετινή σεζόν του Άρη ο Βεζένκοφ και σχολίασε: «Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα δεν πήγαμε όσο καλά θα μπορούσαμε να πάμε. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που επέλεξα πέρσι το καλοκαίρι ήταν σωστό». «Ο Άρης με βοήθησε πολύ να αναπτυχθώ σαν παίκτης και σαν άνθρωπος», επισήμανε ο 19χρόνος φόργουορντ.

Σχετικά άρθρα