Αγωνία για την άνοδο στη Σούπερλιγκ!

Σήμερα το απόγευμα θα κριθούν η δεύτερη και η τρίτη θέση στα play off της Football League, η οποία δίνει τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη. Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει τον προβιβασμό της στη μεγάλη κατηγορία, η Νίκη Βόλου θέλει έναν βαθμό για να ανέβει απευθείας, αφήνοντας τον Ολυμπιακό Βόλου και τα Χανιά να κονταροχτυπηθούν για το τελευταίο εισιτήριο.
Στην καλύτερη θέση από όλους βρίσκεται η Νίκη Βόλου, που ευελπιστεί απένταντι στον Ηρακλή να πάρει αυτό που θέλει και να επιστρέψει μετά από 48 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.
Με 4.000 οπαδούς στο πλευρό του, ο ΑΟ Χανιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι σε θέση ισχύος αφού προηγείται με 24 βαθμούς έναντι 21 τους αντιπάλου της και θέλει μόλις ένα βαθμό για να πάει στα μπαράζ.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μουράτ Σεροπιάν πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή και λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα ανακοινώσει την 18άδα. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπουντόπουλος και Τσατσαρής, ενώ η συμμετοχή του τραυματία Παγώνη θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Νίκος Παντελής θα έχει στη διάθεσή του και τον Μάριο Μπρέσκα, που έδειξε μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι είναι ανέτοιμος. Εκτός είναι οι Μόνχε και Αρβανίτης που είναι τιμωρημένοι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κυριακή 1/6
18.00: Νίκη Βόλου – Ηρακλής
18.00: Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου
18.00: Αιγινιακός – Κέρκυρα
18.00: Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΕΡΚΥΡΑ       282. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  263. ΟΣΦΠ ΒΟΛΥ    244. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ     215. ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.    186. ΗΡΑΚΛΗΣ        157. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ     138. ΦΩΣΤΗΡΑΣ       9

Σχετικά άρθρα