Έρχεται ο Σαββίδης, τρέχουν οι εξελίξεις

Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες σε βασικά θέματα που έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό επικρατεί μία δικαιολογημένη αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον στον ΠΑΟΚ. Αγωνία μεν, όχι ανησυχία δε.

Από την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη και τις επαφές που θα έχει με στενούς του συνεργάτες, αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε όλα τα θέματα. Έρχεται ο Σαββίδης εντός της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη, τρέχουν οι εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ. Πρώτο και βασικό είναι η υπογραφή των νέων συμβολαίων του Αγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού του επιτελείου με την ομάδα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η παρουσίαση του νέου προπονητή και η αναφορά από τον Σαββίδη για τον νέο ΠΑΟΚ της περιόδου 2014-2015.

Ποιοι θα είναι οι στόχοι, ποιο θα είναι το μπάτζετ της νέας περιόδου, πόσοι παίκτες θα έρθουν εν τέλει στην ομάδα, πόσοι θα αποχωρήσουν. Ο Σαββίδης ήταν σαφέστατα επηρεασμένος το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη, κάτι που μετέφερε στις σύντομες συζητήσεις που είχε με τους στενούς του συνεργάτες. Όπως ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του pamesports.gr η έλευση του Σαββίδη θα καθορίσει τις κινήσεις που θα γίνουν την επόμενη ημέρα για τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα