Αρχική / More / Αθλητικά / Αγγελόπουλοι: «Κανένας παίκτης στην Εθνική» (audio)
Αγγελόπουλοι: «Κανένας παίκτης στην Εθνική» (audio) thumbnail

Αγγελόπουλοι: "Κανένας παίκτης στην Εθνική" (audio)

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με δηλώσεις τους μετά από τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Βασιλακόπουλο, τον κύριο Ζαβλανό και τον κύριο Κορομηλά για τη σημερινή κατάσταση. Η κατάσταση με τη διαιτησία στην Ελλάδα είναι αηδιαστική. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είμαστε αηδιασμένοι κι εγώ και ο Παναγιώτης. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είμαστε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη έχοντας φέρει δύο ευρωπαϊκά στην Ελλάδα κι εδώ πρέπει να κερδίζουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου οι οποίοι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να κάνουν τα πάντα για να κερδίσει η ομαδάρα ο Παναθηναϊκός. Μέσα στη σαπίλα αυτή των κληρώσεων της ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού, θα πάμε να παλέψουμε στο 5ο ματς.
Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά τους ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Θα απαντούσα για το αν θα αντιδράσουμε αλλά είναι και οι κάμερες μπροστά. Τι μπορούμε να κάνουμε; Πως να αντιδράσουμε; Ο κύριος Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Νομίζει ότι το ελληνικού μπάσκετ του ανήκει και κάνει παρεμβάσεις. Δεν του ανήκει όμως. Ο Ολυμπιακός έχει 10 διεθνείς, έχει δύο ευρωπαϊκά και δεν τον σέβεται κανείς. Το θέμα με την Εθνική δεν έχει καμία σχέση, μην τα μπερδεύετε. Το ότι δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική είναι άλλο θέμα».
Ακούστε το ηχητικό:

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X