Σπιτικό frozen yogurt!

<p><span>Είτε παγωμένο γιαούρτι το ονομάσουμε, είτε παγωτό γιαούρτι, το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα ελαφρύ και νόστιμο επιδόρπιο με λίγες σχετικά θερμίδες που τρώγεται πολύ ευχάριστα ακόμα κι από όσους δεν ξετρελλαίνονται για το κοινό γιαούρτι.</span><span><br /></span></p>
<div class="rr_ingredients">
<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">700 γρ. γιαούρτι πλήρες (όχι light!)</li>
<li class="rr_method_list">200-250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική</li>
<li class="rr_method_list">2-3 βανίλιες</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="rr_infobox">
<div class="rr_infoboxinside">
<div class="rr_infomaintitle">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Σ'ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη (δοκιμάζουμε μ'ένα κουτάλι για να βεβαιωθούμε).</li>
<li class="rr_method_list">Ρίχνουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή ή βάζουμε κατευθείαν στην κατάψυξη και βγάζουμε κάθε 1/2 με 1 ώρα για 4-5 φορές και ανακατεύουμε ζωηρά για να αφρατέψει.</li>
</ol></div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p> </p>
<p>Αν σας φαίνεται ξυνό προσθέστε έξτρα ζάχαρη (πριν το παγώσετε). Εγώ το φτιάχνω χρησιμοποιώντας δικό μου γιαούρτι και γίνεται τέλειο και πολύ υγιεινό.</p>
</div>
<span><br /><br /><br /></span></div>
</div>
</div>
<p><span><span><br /><br />Διαβάστε περισότερο: <a href="http://www.sintagespareas.gr/sintages/frozen-yogurt.html#ixzz33TP14YpI">Frozen Yogurt</a><a href="http://www.sintagespareas.gr/sintages/frozen-yogurt.html#ixzz33TP14YpI">http://www.sintagespareas.gr</a></span><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα