Ο… άγνωστος Μπέκαμ στο… άγνωστο (video-pics)

Πρόκειται για ντοκιμαντέρ του BBC, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, φίλοι του και μια φιλή του Αμαζονίου που δεν γνωρίζει τον Μπέκαμ και τι είναι το ποδόσφαιρο.
«David Beckham Into The Unknown» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα από το BBC. Ένα ντοκιμαντέρ, του οποίου τα γυρίσματα κράτησαν 12 ημέρες σε ένα ταξίδι 800 μιλίων μέσα στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου.  Τελικά, ο Μπέκαμ βρήκε αυτό που έψαχνε. Ένα ολόκληρο χωριό με ανθρώπους που δεν είχαν καμία ιδέα για το ποιος ήταν .
Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια αστέρια του ποδοσφαίρου, δήλωσε ότι το ταξίδι του ήταν εμπνευσμένο από μια σύντομη βόλτα του σε ένα πάρκο του Λονδίνου λίγο μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
«Ξαφνικά ήμουν μόνος μου και περπατούσα σε ένα πάρκο και σκέφτηκα ότι ήταν κάτι που δεν είχα κάνει για 15 χρόνια. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που με έκανε να πιστεύω ότι πρέπει να βρεθώ σε μια κατάσταση που δεν είχα βρεθεί ποτέ στο παρελθόν», δήλωσε ο Μπέκαμ.
Ο Μπέκαμ βρέθηκε με τρεις φίλους του στο Ρίο ντε Τζανέιρο και από εκεί με τις μοτοσυκλέτες τους, κανί και αεροπλάνοεπισκέφθηκαν την φυλή Yanomami. Αυτή που θεωρούσε ότι και εκεί θα ήταν δύσκολο να κρατήσει την ανωνυμία του ήταν η σύζυγός του.
«Η Βικτόρια δεν ήταν πεπεισμένη ότι δεν θα ξέρουν ποιος ήμουν, αλλά εγώ ήμουν κατά 95 % σίγουρος ότι δεν θα με αναγνώριζαν και τελικά είχα δίκιο», εξηγεί ο Μπέκαμ και προσθέτει: «Τα τελευταία 22 χρόνια κάθε μέρα είχα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ξύπνησα στο Ρίο και είπα, «ας πάμε στις φαβέλες », μπορούμε να φάμε ότι θέλουμε και ότι ώρα θέλουμε και να συναντήσουμε ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ στο παρελθόν. Για μένα ήταν κάτι αναζωογονητικό. Ήταν καταπληκτικά όταν ήμασταν στη φυλή και δεν ήξεραν ποιός είμαι, δεν ήξεραν τι ήταν το ποδόσφαιρο. Ήταν απίστευτο».

 

Σχετικά άρθρα