Πήρε Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή του για την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με το πλάνο του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο δικέφαλος του Βορρά μετά την απόκτηση του Δημήτρη Ευφραιμίδη συμφώνησε και με τον Τάσο Αναστασιάδη. 
Η ανακοίνωση:
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον πασαδόρο Τάσο Αναστασιάδη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο αθλητής είναι 32 ετών με ύψος 1.90 και θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον βασικό πασαδόρο που θα αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Ηλιούπολης, πέρασε από Μακεδονικό, Άρη,  Μουδανιά,  Επίκουρο Πολίχνης ενώ τα τελευταία  τέσσερα χρόνια αγωνίζονταν στη Νίκη Αιγινίου.»
 «Να κάνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ» 
Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Αναστασιάδης τόνισε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Προσωπικά νιώθω ότι διανύω την καλύτερη φάση της καριέρας μου και προσωπικά και αγωνιστικά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταμείψω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου». 
Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη, με τον οποίο θα συνεργαστεί για πρώτη φορά ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε: «Έχουμε δε όλοι το έργο που έχει προσφέρει σε όλες τις ομάδες που  έχει εργαστεί. Ο κ. Καλμαζίδης έχει τη δυνατότητα να πάει τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί πιο πάνω και να τον βοηθήσει να βάλει τις βάσεις πρωταθλητισμού». 
Για τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της επόμενης περιόδου ο 32χρονος μαέστρος είπε: «Πιστεύω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει ο ΠΑΟΚ την υπέρβαση και να πρωταγωνιστήσει και στους τρεις εγχώριους τίτλους».

Σχετικά άρθρα