Στα ημιτελικά Χάλεπ και Πέτκοβιτς

Την πρόκριση στα ημιτελικά Grand Slam για πρώτη φορά στη καριέρα τους πανηγύρισαν Σιμόνα Χάλεπ και Αντρέα Πέτκοβιτς, οι οποίες άφησαν εκτός συνέχειας του Ρολάν Γκαρός τη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και τη Σάρα Εράνι αντίστοιχα.

Η Ρουμάνα (Νο4) ήταν πιο αποτελεσματική και έπιασε στη διάρκεια του παιχνιδιού υψηλά στάνταρ φτάνοντας σχετικά άνετα στο 6-2, 6-2, ενώ η αντίπαλος της φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αριστερό της πόδι το οποίο είχε δέσει.

Οι περίπου δύο ώρες καθυστέρησης για την έναρξη του αγώνα, λόγω της έντονης βροχής στο Παρίσι, δεν ήταν πρόβλημα για την Αντρέα Πέτκοβιτς. Η Γερμανίδα η οποία είχε ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην κάνει την καριέρα που όλοι περιμέναμε, έχει επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ και είναι έτοιμη για μια νέα, πιο εντυπωσιακή και επιτυχημένη πορεία στο γυναικείο tour.

Το Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Φιλίπ Σατριέ» απέναντι στην Σάρα Εράνι και με 6-2, 6-2 επί της Ιταλίδας, εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Γαλλικού Όπεν.

Χάλεπ και Πέτκοβιτς θα τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά με φόντο μία θέση στον σπουδαίο τελικό, ενώ θυμίζουμε ότι το άλλο ζευγάρι είναι από χθες Σαράποβα-Μπουσάρντ, με τη νικήτρια να απολαμβάνει τη 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Σχετικά άρθρα